Vijesti

Poziv na radionicu “Izvozna orijentacija poduzetnika Požeško-slavonske županije – Prilagodba novim uvjetima poslovanja na EU tržištu”

Regionalna razvojna agencija Požeško-slavonske županije d.o.o.
Poziva Vas na radionicu pod nazivom:

lzvozna orijentacija poduzetnika Požeško slavonske županije – Prilagodba novim uvjetima poslovanja na EU tržištu

Svrha radionice je upoznati sudionike kako odrediti spremnost svojeg poduzeća i proizvoda, odnosno usluga za ponudu na međunarodnom tržištu. Kako napraviti analizu svojih mogućnosti i tržišta na koja želimo izaći. Identificirati gdje smo najjači i najslabiji te gdje su prilike i prijetnje u internacionalnom okruženju. Dobiti odgovore na što treba obratiti naročitu pažnju i koji su ključni čimbenici uspješnosti za izlazak i opstanak na ino-tržištu.

Radionicu će održati gosp. Zvonimir Repač, koji ima dugogodišnje iskustvo u radu u različitim granama industrije kao i u sudjelovanju u nizu projekata u Hrvatskoj, ali i u svijetu, vezanih uz investicije, razvoj javnog i privatnog sektora te razvoj proizvodnje.

Radionica će se održati 12. veljače 2015. godine u velikoj dvorani HGK, Vukovarska 6, Požega, s početkom u 9 sati. Predviđeno trajanje radionice je 6 sati.
Molimo Vas da svoj dolazak potvrdite najkasnije do 10. veljače 2015. godine na e-mail: rra@panora.hr ili broj telefona 034/638-037.

Skip to content