Vijesti

Poziv na nagradni natječaj za učenike osnovnih i srednjih škola u izradi infografike na temu „Koronavirus – Zaštiti sebe i druge“

Pozivaju se sve osnovne i srednje škole Republike Hrvatske na sudjelovanje u nagradnom natječaju u izradi infografike na temu „Koronavirus – Zaštiti sebe i druge”.

Ovaj nagradni natječaj se provodi kako bi se potaknulo učenike da steknu potrebno znanje i razviju svijest o zaštiti zdravlja tijekom epidemije bolesti COVID-19.

Natječaj se provodi u dvije kategorije:

1. radovi učenika osnovnih škola i

2. radovi učenika srednjih škola.

Najbolji radovi će biti nagrađeni.

Razredni odjeli/timovi osnovne i srednje škole koji su izradili najbolji rad -infografiku, za nagradu će dobiti priznanje o osvojenom prvom mjestu, a njihova osnovna i srednja škola prijenosno računalo te priznanje o osvojenom prvom mjestu.

Natječaj provodi Hrvatski zavod za javno zdravstvo u suradnji s Ministarstvom zdravstva Republike Hrvatske, Ministarstvom znanosti i obrazovanja Republike Hrvatske, Hrvatskim zavodom za zdravstveno osiguranje, Agencijom za odgoj i obrazovanje i Uredom pravobraniteljice za djecu.

Početak natječaja je 15. listopad 2020. godine i traje do 9. studenog 2020. godine do kada se radovi (infografike) mogu poslati (format A4 ili A3, pdf ili jpg) zajedno s ispunjenim prijavnim obrascem na adresu elektroničke pošte: skolska.medicina@hzjz.hr .

Više informacija možete pronaći na poveznici.

Skip to content