Vijesti

Potpisan ugovor o izvođenju radova energetske obnove OŠ u Brestovcu

U sklopu projekta energetske obnove osnove škole Dragutina Lermana u Brestovcu, nakon provedenog postupka javne nabave i odabira izvođača radova, danas je potpisan ugovor o izvođenju radovavrijedan 499.671,88 kuna. Radove će izvoditi tvrtka PROJEKT INŽENJERING d.o.o., iz Požege u čije ime ugovor je potpisao Igor Starčević. U ime škole ugovor je potpisao ravnatelj Ante Majnarić.

Projekt je financiran sa 60 posto od strane Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost, 30 posto od strane Ministarstva graditeljstva, što su sredstva Europskog fonda za regionalni razvoj i 10 posto od strane Požeško-slavonske županije. Projekt je odobren na natječaju „Energetska obnova zgrada i korištenje obnovljivih izvora energije u ustanovama za odgoj i obrazovanje“. Natječajnu dokumentaciju sufinancirala je Požeško – slavonska županija, a u pripremi prijave na natječaj sudjelovala je i Razvojna agencija PSŽ – Panora.

 

Početak radova predviđen je za kraj lipnja, a trebali bi biti završeni do početka školske godine. Potpisivanju ugovora nazočili su i predstavnici Regionalne razvojne agencije, direktorica mr.sc. Senka Horvat i Tajana Pavić te pročelnici, upravnog odjela za društvene djelatnosti dr.sc. Vesna Vlašić i upravnog odjela za proračun i financije Damir Jakoubek. 


Skip to content