Vijesti

Otvoreno novo e-savjetovanje – Savjetovanje s javnošću o Nacrtu prijedloga Pravilnika o pomoćnicima u nastavi i stručnim komunikacijskim posrednicima

Tema savjetovanja je: Savjetovanje s javnošću o Nacrtu prijedloga Pravilnika o pomoćnicima u nastavi i stručnim komunikacijskim posrednicima.

Opis savjetovanja: Ministarstvo znanosti i obrazovanja otvara savjetovanje s javnošću o Nacrtu prijedloga Pravilnika o pomoćnicima u nastavi i stručnim komunikacijskim posrednicima. Nacrtom prijedloga Pravilnika o pomoćnicima u nastavi i stručnim komunikacijskim posrednicima uređuje se način i sadržaj osposobljavanja i obavljanja poslova pomoćnika u nastavi i stručnih komunikacijskih posrednika, te druga pitanja značajna za pružanje potpore tijekom odgojno-obrazovnog procesa. Druga pitanja značajna za pružanje potpore tijekom odgojno-obrazovnog procesa su način uključivanja pomoćnika u nastavi i stručnog komunikacijskog posrednika, postupak priznavanja prava na potporu pomoćnika u nastavi i stručnog komunikacijskog posrednika te uvjeti koje ispunjavaju javne ustanove koje obavljaju djelatnost odgoja i obrazovanja i koje pružaju pomoć i podršku tijekom odgojno-obrazovnog procesa. Rok zaprimanja komentara je 30 dana od početka javnoga savjetovanja. Povratna će informacija biti objavljena na platformi e-Savjetovanja.

Savjetovanje je moguće pronaći na poveznici.

Savjetovanje je otvoreno do 11.04.2024.

 

Skip to content