Vijesti

Otvoreno novo e-savjetovanje – Prijedlog pravilnika o izmjenama i dopunama Pravilnika o provođenju javnog natječaja za zakup poljoprivrednim zemljištem u vlasništvu Republike Hrvatske i zakup za ribnjake u vlasništvu Republike Hrvatske

Tema savjetovanja je: Prijedlog pravilnika o izmjenama i dopunama Pravilnika o provođenju javnog natječaja za zakup poljoprivrednim zemljištem u vlasništvu Republike Hrvatske i zakup za ribnjake u vlasništvu Republike Hrvatske.

Opis savjetovanja: Cilj je ovog savjetovanja omogućiti zainteresiranoj javnosti da dostavi svoje mišljenje, prijedloge i primjedbe na prijedlog Pravilnika o izmjenama i dopunama Pravilnika o provođenju javnog natječaja za zakup poljoprivrednim zemljištem u vlasništvu Republike Hrvatske i zakup za ribnjake u vlasništvu Republike Hrvatske. Ovim Pravilnikom mijenja se i dopunjuje Pravilnik o provođenju javnog natječaja za zakup poljoprivrednim zemljištem u vlasništvu Republike Hrvatske i zakup za ribnjake u vlasništvu Republike Hrvatske („Narodne novine“, broj 104/22 i 133/22) na način da se odredbe predmetnog Pravilnika usklađuju sa uspostavom softverske aplikacije eZakup i početak primjene elektroničke provedbe javnog natječaja za zakup. Predviđeni rok za dostavu komentara na savjetovanje sa zainteresiranom javnošću o prijedlogu Pravilnika o izmjenama i dopunama Pravilnika o provođenju javnog natječaja za zakup poljoprivrednim zemljištem u vlasništvu Republike Hrvatske i zakup za ribnjake u vlasništvu Republike Hrvatske je do 15. prosinca 2024.

Savjetovanje je moguće pronaći na poveznici.

Savjetovanje je otvoreno do 15.12.2023.

Skip to content