Vijesti

Otvoreno je novo e-savjetovanje – prijedlog Pravilnika o dokumentaciji i postupku provođenja javnog natječaja za zakup zajedničkih pašnjaka u vlasništvu Republike Hrvatske

Tema savjetovanja je: Prijedlog Pravilnika o dokumentaciji i postupku provođenja javnog natječaja za zakup zajedničkih pašnjaka u vlasništvu Republike Hrvatske.

Opis savjetovanja: Ministarstvo poljoprivrede poziva zainteresiranu javnost da se odazove savjetovanju sa zainteresiranom javnošću o prijedlog Pravilnika o dokumentaciji i postupku provođenja javnog natječaja za zakup zajedničkih pašnjaka u vlasništvu Republike Hrvatske. Cilj je ovog savjetovanja omogućiti zainteresiranoj javnosti da dostavi svoje mišljenje, prijedloge i primjedbe na prijedlog Pravilnika o dokumentaciji i postupku provođenja javnog natječaja za zakup zajedničkih pašnjaka u vlasništvu Republike Hrvatske. Ovim Pravilnikom određuje se dokumentacija, rokovi i postupak za raspisivanje javnog natječaja za zakup zajedničkih pašnjaka u vlasništvu Republike Hrvatske.

Savjetovanje je moguće pronaći na poveznici.

Savjetovanje je otvoreno do 15.1.2023.

Skip to content