Vijesti

Otvorene prijave za sudjelovanje na 6. Danima strukovnih nastavnika

Agencija za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih otvara prijave za sudjelovanje na 6. Danima strukovnih predmeta

Nakon pet uspješno održanih Dana strukovnih nastavnika (2018. – 2021.), na kojima je sudjelovalo gotovo 2.000 nastavnika, Agencija najavljuje ovaj iznimno važan događaj sa svrhom okupljanja nastavnika strukovnih predmeta iz cijele Hrvatske te kontinuiranog unaprjeđenja njihovih profesionalnih kompetencija kako bi mogli primjereno odgovoriti na promjene u sustavu strukovnog obrazovanja.

6. Dani strukovnih nastavnika održat će se u Šibeniku od 12. do 14. travnja 2022. godine te će biti organizirani sukladno epidemiološkim mjerama.

U tri dana događanja održat će se 47 predavanja i radionica koje će voditi 30 predavača za 400 nastavnika strukovnih predmeta.

Dani strukovnih nastavnika sufinanciraju se iz ESF – ova projekta „Modernizacija sustava strukovnog obrazovanja i osposobljavanja“ te je sudjelovanje za nastavnike strukovnih predmeta i ove godine potpuno besplatno.

Prijave započinju 17. i traju do 28. ožujka 2022. godine, a više informacija o Danima i prijavama možete pronaći na stranicama događanja https://danistrukovnihnastavnika2022.weebly.com/.

Skip to content