Vijesti

Otvoren novi natječaj za program podrške poduzetnicima “Pokreni nešto svoje”

ACT Grupa, potporna poduzetnička organizacija, 2016. godine u partnerstvu s tvrtkom Philip Morris Zagreb d.o.o. pokrenula razvojni program pod nazivom “Pokreni nešto svoje”.

“Pokreni nešto svoje” je program za jačanje poduzeća u ranoj fazi poslovanja, od ideje do spremnosti za rast ili za već etablirana poduzeća koja razvijaju nešto novo – poput nove usluge, procesa, izmjene poslovnog modela, razvoja dodatnih djelatnosti itd.

Program je namijenjen mikro poduzećima koje posluju u RH i odgovara na njihove potrebe za razvoj poslovanja. Program potiče poduzetnike s pozitivnim društvenim utjecajem kroz mentorsku podršku i bespovratna financijska sredstva.

Na natječaj se mogu prijaviti postojeća poduzeća, poduzeća u nastajanju, start-upovi te poduzetnici početnici s poduzetničkom idejom koja će imati pozitivan utjecaj na društvo ili okoliš.

Ove godine program doživljava svoje sedmo izdanje, i donosimo novosti – program će od ove godine podržati više poduzetničkih pothvata, njih 10. Za sufinanciranje projekata u okviru ovog natječaja osiguran je iznos ukupne vrijednosti od 50.000 €. Poduzetnici koji pobjede (5 poduzeća) će biti sufinancirani u vrijednosti 7.000 €, a ostali (5 poduzeća) dobivaju utješnu nagradu iznosa 3.000 eura.

Osim financijske potpore odabranih 10 poduzetničkih pothvata dobit će visokovrijednu šestomjesečnu mentorsku stručnu podršku u području razvoja poslovanja te značajnu vidljivost kroz PR promociju.

Više informacija o Pozivu i obrazac prijave možete pronaći na stranici pokreninestosvoje.hr.

Natječaj je otvoren do 20.03.2023. godine.

Skip to content