Vijesti

Održana edukacija „Strateško planiranje kao osnovica za pripremu projekata“

Regionalna razvojna agencija Požeško-slavonske županije – PANORA d.o.o. organizirala je prvu iz ciklusa edukacija u sklopu provedbe projekta „Zajedno do razvoja“ financiranog iz Prioritetne osi 10 – Tehnička pomoć, Operativnog programa Konkurentnost i kohezija 2014.-2020.

 Edukaciju pod nazivom „Strateško planiranje kao osnovica za pripremu projekata“ održanu 25. travnja 2017. godine u Velikoj vijećnici Požeško-slavonske županije provela je predavačica s dugogodišnjim iskustvom u pripremi i provedbi projekata, Željka Gomuzak Anić iz tvrtke Snaga ideje d.o.o.

Cilj edukacije je jačanje općih kapaciteta potrebnih za uspješnu pripremu i provedbu projekata iz Europskih strukturnih i investicijskih (ESI) fondova. Polaznici, djelatnici jedinica lokalne samouprave i drugih javnopravnih tijela, su se kroz teoriju i praktični rad upoznali s načinima i oblicima strateškog planiranja za pripremu projekata, te metodama i alatima za izradu razvojnih dokumenata kao što su kao što su strategije, programi i projekti.

Skip to content