Vijesti

Održan Sajam EU fondova u Požegi

U subotu 01.09.2018. na središnjem Trgu Sv. Trojstva održan je Sajam Eu fondova u organizaciji Ministarstva regionalnog razvoja i fondova EU u sklopu informativno-edukativnog događanja “Regionalni dani EU fondova”. Na sajmu je sudjelovao i Regionalni koordinator razvoja Požeško-slavonske županije, djelatnici su na štandu predstavljali projekte koji su završeni i koji su u provedbi, te su svojim iskustvom posjetiteljima dijelili savjete o mogućnostima financiranje iz fonda EU. Na sajmu su također sudjelovali poduzetnici s područja Požeško-slavonske županije koji su zainteresiranima predstavili svoje poslovanje koje su poboljšali kroz uspješno provedene projekte.

Događanju su nazočili Velimir Žunac, državni tajnik u Ministarstvu regionalnoga razvoja i fondova Europske unije, Alojz Tomašević, župan Požeško-slavonske županije, i gradonačelnik Požege Darko Puljašić sa svojim zamjenicima.

Na Trgu su svi posjetitelji mogli kupiti i degustirati proizvode naših domaćih proizvođača.  Sajmovi i radionice a organizirat će se u 30 gradova diljem Hrvatske kako bi građani mogli dobiti informacije o svim mogućnostima financiranja iz fondova Europske unije.

U sklopu “Regionalnih dana EU fondova”, u utorak 4. rujna održat će se i besplatne edukacije u HGK Županijskoj komori Požega (Vukovarska 6) s početkom u 10h na koje su pozvani svi građani zainteresirani za mogućnosti korištenja EU fondova.

Skip to content