Vijesti

Objavljen Poziv na informativne radionice – otvoreni pozivi na dostavu projektnih prijedloga na programima transnacionalne i međuregionalne suradnje

Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije u suradnji s Agencijom za regionalni razvoj Virovitičko – podravske županije- VIDRA poziva sve zainteresirane na sudjelovanje na Informativnoj radionici koja će se održati u svrhu upoznavanja potencijalnih prijavitelja sa sadržajem programa transnacionalne i međuregionalne suradnje u kojima sudjeluje Republika Hrvatska, te pravilima trenutno otvorenih poziva na dostavu projektnih prijedloga.

U sklopu Informativne radionice biti će predstavljeni:

  • 2. poziv na dostavu projektnih prijedloga Programa transnacionalne suradnje Interreg Središnja Europa 2021. – 2027.
  • 1. poziv na dostavu projektnih prijedloga Programa transnacionalne suradnje Interreg IPA Adrion 2021. – 2027.
  • 2. poziv na dostavu projektnih prijedloga Programa međuregionalne suradnje Interreg Europe2021. – 2027.

 

Programi pokrivaju širok obuhvat tema te korisnicima otvaraju mogućnost suradnje na područjima od zajedničke važnosti u skladu s regionalnim potrebama, unutar okvira definiranog ciljevima Kohezijske politike EU-a za programsko razdoblje 2021. – 2027. (Pametnija, Zelenija, Povezanija, Socijalnija i Europa bliže građanima).

Više informacija o pozivima i sve relevantne dokumente možete pronaći na slijedećim poveznicama Središnja EuropaIPA AdrionInterreg Europe.

Informativna radionica održati će se 25. travnja 2023. godine u Virovitici, u dvorani Tehnološko-inovacijskog centra, Matije Gupca 78, Virovitica s početkom u 10:00 sati, a ukoliko ste zainteresirani za sudjelovanje, prijave su otvorene do 24. travnja 2023. do 10:00 sati, a prijaviti se možete putem poveznice.

Skip to content