Vijesti

Objavljen Iskaz interesa za sudjelovanje na Startup India Innovation Summit-u 2023.

Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO) te Startup India, uz podršku Veleposlanstva Indije u Zagrebu s ciljem jačanja međunarodne suradnje i inovacijskog okruženja, Indija i Hrvatska uspostavili su India-Croatia Startup Bridge, inicijativu koja omogućuje startup-ima, ulagačima, inkubatorima, korporacijama i poduzetnicima obiju zemalja snažnije povezivanje, proširenje poslovanja i pozicioniranje na globalnom tržištu.

U organizaciji StartupIndia i Invest India uz podršku Embassy of India, Zagreb, Croatia u siječnju 2023. održat će se najveći startup događaj u Indiji.

Globalno, uspon startup revolucije slavi se kroz razne međunarodne događaje koji se održavaju u različitim dijelovima svijeta. Kako bi proslavili duh poduzetništva dok slave 75 godina neovisnosti Indije, održat će se najveći startup događaj u Indiji – Startup India International Summit.

Kroz Startup India Innovation Summit 2023., planira se učvrstiti mjesto Indije među vodećim startup destinacijama u svijetu.

Očekuje se da će Summit svjedočiti globalnom sudjelovanju startupa, inovatora, investitora rizičnog kapitala, anđela investitora, poduzeća, inkubatora, akceleratora, akademskih institucija i vladinih dionika. Osim toga, očekuje se da će summit potaknuti domaći diskurs o novim tehnologijama i poduzećima kako bi javnost sudjelovala u njima i iskusila misaono vodstvo koje je Indija postigla u inovacijskom ekosustavu u posljednjih nekoliko godina.

Prilike za hrvatski startup ekosustav, startup-e i poduzetnike:

  • Hrvatski startup showcase: 10 – 25 startupa u zreloj fazi koji traže globalne prilike s vjerojatnim proizvodom/uslugom može se predstaviti na događaju;
  • Fizički štand s digitalnim zaslonima za prikaz proizvoda/usluge/putovanja korisnika/itd.;
  • Prilika za predstavljanje proizvoda/usluge investitorima, posebne kabine za mentorstvo i izgradnju kapaciteta;
  • Mogućnosti za stjecanje znanja i umrežavanje kroz raznolik skup pokretača i upravitelja ekosustava;
  • Mogu se održati dogovorene specijalizirane sesije;
  • Okrugli stol za investitore planiran ispod Croatia International Bridge može se najaviti okvirno, a također se mogu dati i sve druge ključne najave vezane uz startupove (vezane uz Indiju);
  • Partneri hrvatskog Startup Ekosistema i korporativni partneri mogu biti pozvani da prisustvuju događaju;
  • Svi ključni delegati/službenici mogu biti pozvani na događaj.

 

Iskaz interesa za sudjelovanje na Startup India Innovation Summit u siječnju 2023. u Indiji možete prijaviti popunjavanjem ONLINE OBRASCA .

Više informacija o Pozivu možete pronaći na poveznici.

Skip to content