Natječaji

Nadležno tijelo

Mogući prijavitelji

potpora se dodjeljuje tijekom redovitog preddiplomskog i diplomskog sveučilišnog studija odnosno integriranog preddiplomskog i diplomskog sveučilišnog studija, kratkog stručnog studija, preddiplomskog stručnog studija i specijalističkog diplomskog stručnog studija obrazovanja.

Rok za prijavu

23 studenoga, 2021
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Objavljen natječaj Zaklade hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata i članova njihovih obitelji za ostvarivanje potpore za obrazovanje – 2021./2022. – studenti

Predmet natječaja

Zaklada hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata i članova njihovih obitelji 02. studenoga 2021.god. raspisao je Natječaj za dodjelu potpora za obrazovanje tijekom redovitoga preddiplomskog i diplomskog sveučilišnog studija odnosno integriranog preddiplomskog i diplomskog sveučilišnog studija, kratkog stručnog studija, preddiplomskog stručnog studija i specijalističkog diplomskog stručnog studija obrazovanja.

Mjesečni iznos potpore za studente iznosi 500,00 kuna.

Naknade dijela troškova školarine poslijediplomskih studija biti će odobrene u iznosu od 6.000,00 kuna.

Korištenje potpore za obrazovanje odobrava se korisnicima u razdoblju od 1. rujna do 30. lipnja u akademskoj godini 2021./2022., a prijave na Natječaj podnose se zaključno s 23.11.2021. godine.

Objavljeni natječaj

Skip to content