Natječaji

Nadležno tijelo

Mogući prijavitelji

potpora se dodjeljuje tijekom redovitog preddiplomskog i diplomskog sveučilišnog studija odnosno integriranog preddiplomskog i diplomskog sveučilišnog studija, kratkog stručnog studija, preddiplomskog stručnog studija i specijalističkog diplomskog stručnog studija obrazovanja.

Rok za prijavu

23 studenoga, 2021
Facebook
Twitter
LinkedIn

Objavljen natječaj Zaklade hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata i članova njihovih obitelji za ostvarivanje potpore za obrazovanje – 2021./2022. – studenti

Predmet natječaja

Zaklada hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata i članova njihovih obitelji 02. studenoga 2021.god. raspisao je Natječaj za dodjelu potpora za obrazovanje tijekom redovitoga preddiplomskog i diplomskog sveučilišnog studija odnosno integriranog preddiplomskog i diplomskog sveučilišnog studija, kratkog stručnog studija, preddiplomskog stručnog studija i specijalističkog diplomskog stručnog studija obrazovanja.

Mjesečni iznos potpore za studente iznosi 500,00 kuna.

Naknade dijela troškova školarine poslijediplomskih studija biti će odobrene u iznosu od 6.000,00 kuna.

Korištenje potpore za obrazovanje odobrava se korisnicima u razdoblju od 1. rujna do 30. lipnja u akademskoj godini 2021./2022., a prijave na Natječaj podnose se zaključno s 23.11.2021. godine.

Objavljeni natječaj

Skip to content