Natječaji

Nadležno tijelo

Mogući prijavitelji

Učenici srednjih škola na području Požeško-slavonske županije

Rok za prijavu

16 svibnja, 2022
Facebook
Twitter
LinkedIn

Objavljen Nagradni natječaj – “Vozačka dozvola”

Predmet natječaja

Savjet mladih Požeško-slavonske županije organizira Nagradni natječaj za učenike srednjih škola na području Požeško-slavonske županije iz redova maturanata.

Pobjednik natječaja osvaja sufinanciranje troškova osposobljavanja za vozačku dozvolu B kategorije, a kandidat za osposobljavanje mora biti stariji od 17 godina i 6 mjeseci.

Sufinanciranje se odnosi na troškove osposobljavanja do prvog izlaska na ispit (liječnički pregled, predavanja iz prve pomoći, predavanja iz propisa i vožnja), troškove svih ispita polaznik snosi sam, a sufinancira se iznos do 7.000 HRK. Pobjednik sam bira autoškolu u kojoj će pohađati osposobljavanje te mu se plaćaju troškovi autoškole, liječničkog pregleda i predavanja iz prve pomoći. Pobjednik mora imati otvoren tekući račun na koji će mu biti isplaćena sredstva.

Srednje škole na području Požeško-slavonske županije nominiraju po jednog učenika za sudjelovanje u natječaju. Srednje škole same određuju uvjete i kriterije prema kojima će izabrati svog kandidata. Kandidati škola mogu biti odabrani putem internog natjecanja u školi, općeg uspjeha učenika ili prema drugim kriterijima izvrsnosti. Škole prijavljuju učenika putem prijavnog obrasca u prilogu.

Dodjela nagrade odnosno izvlačenje pobjednika, održat će se u Velikoj vijećnici Požeško-slavonske županije najkasnije 10 dana nakon završetka prijava na natječaj, na koju će kandidati dobiti poziv.

Natječaj će biti otvoren od 2. svibnja 2022. do 16. svibnja 2022. godine.

Prijavni obrazac se šalje putem e-mail pošte, na adresu: savjet.mladih@pszupanija.hr.

Više informacija možete pronaći na poveznici.

Objavljeni natječaj

Skip to content