Natječaji

Nadležno tijelo

Mogući prijavitelji

Za sudjelovanje u Pilot projektu na Javni poziv mogu se prijaviti srednje škole različitih vrsta programa obrazovanja (strukovne, gimnazije, umjetničke). Škola prijavljuje skupinu do 30 (trideset) učenika (razred ili grupa učenika) s nastavnikom koji će biti voditelj projekta.

Rok za prijavu

4 studenoga, 2019
Facebook
Twitter
LinkedIn

Objavljen Javni poziv za podnošenje prijava za sudjelovanje u pilot projektu „U školi otvorene kohezije – At School on Open Cohesion, ASOC“

Predmet natječaja

Pilot projekt će se provoditi u školskoj godini 2019./2020., a odabranih do 5 srednjih škola bit će uključeno u njegovu provedbu. Provedba projekta podrazumijeva sudjelovanje u interdisciplinarnom obrazovnom programu prikladnom za sve oblike srednjih škola kojem je cilj promicanje građanskog praćenja nad javnim financijama kroz korištenje javno dostupnih podataka te informacijskih i komunikacijskih tehnologija, a u kontekstu kohezijske politike Europske unije.

Po završetku Pilot projekta nagrada za školu čiji rad bude ocijenjen najboljim je sudjelovanje na „Europskom tjednu regija i gradova 2020.“ u organizaciji Europske komisije u listopadu 2020. godine u Bruxellesu.

Objavljeni natječaj

Skip to content