Natječaji

Nadležno tijelo

Mogući prijavitelji

Srednje škole

Rok za prijavu

16 svibnja, 2024
Facebook
Twitter
LinkedIn

Objavljen Nagradni natječaj „Vozačka dozvola“

Predmet natječaja

Savjet mladih Požeško-slavonske županije, s ciljem poticanja i nagrađivanja izvrsnosti učenika u srednjim školama, javno objavljuje nagradni natječaj „Vozačka dozvola“.

Srednje škole na području Požeško-slavonske županije nominiraju po jednog učenika za sudjelovanje u natječaju. Učenik mora biti stariji od 17 godina i 6 mjeseci. Srednje škole same određuju uvjete i kriterije prema kojima će izabrati svog kandidata. Kandidati škola mogu biti odabrani putem internog natjecanja u školi, općeg uspjeha učenika ili prema drugim kriterijima koji ističu učenika (npr. uspjeh na natjecanju).

Izabrani kandidat osvaja sufinanciranje troškova osposobljavanja za vozačku dozvolu B kategorije. Kandidat za osposobljavanje mora biti stariji od 17 godina i 6 mjeseci.

Sufinanciranje se odnosi na troškove osposobljavanja do prvog izlaska na ispit (liječnički pregled, predavanja iz prve pomoći, predavanja iz propisa i vožnja), troškove svih ispita polaznik snosi sam.

Sufinancira se iznos do 1.000,00 eura. Pobjednik sam bira autoškolu u kojoj će pohađati osposobljavanje. Izabrani kandidat mora imati otvoren tekući račun na koji će mu biti isplaćena sredstva.

Škole prijavljuju učenika putem prijavnog obrasca elektroničkom poštom, na adresu: savjet.mladih@pszupanija.hr.

Natječaj će biti otvoren od 9. svibnja 2024. do 16. svibnja 2024. godine.

Objavljeni natječaj

Skip to content