Natječaji

Nadležno tijelo

Mogući prijavitelji

Za sufinanciranje troškova jednog pripremnog tečaja za polaganje ispita državne mature ili jednog pripremnog tečaja za polaganje razredbenog ispita za upis na studijske programe u akademskoj godini 2021./2022. mogu se javiti: – djeca smrtno stradalih hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata i djeca nestalih hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata, – djeca HRVI iz Domovinskog rata, – djeca dragovoljaca iz Domovinskog rata, – djeca hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata koji su u obrani suvereniteta Republike Hrvatske sudjelovali najmanje 100 dana u borbenom sektoru, – HRVI iz Domovinskog rata i hrvatski branitelji iz Domovinskog rata (osobno).

Rok za prijavu

9 srpnja, 2021
Facebook
Twitter
LinkedIn

Objavljen Javni poziv za sufinanciranje troškova jednog pripremnog tečaja za polaganje ispita državne mature ili jednog pripremnog tečaja za polaganje razredbenog ispita za upis na studijske programe u akademskoj godini 2021./2022.

Predmet natječaja

Ministarstvo hrvatskih branitelja u svrhu sufinanciranja troškova jednog pripremnog tečaja za polaganje ispita državne mature ili jednog pripremnog tečaja za polaganje razredbenog ispita za upis na studijske programe u akademskoj godini 2021./2022. objavljuje Javni poziv za sufinanciranje troškova jednog pripremnog tečaja za polaganje ispita državne mature ili jednog pripremnog tečaja za polaganje razredbenog ispita za upis na studijske programe u akademskoj godini 2020./2021.

Sufinanciranje troškova jednog pripremnog tečaja za polaganje ispita državne mature ili jednog pripremnog tečaja za polaganje razredbenog ispita za upis na studijske programe u akademskoj godini 2021./2022. za osobe iz točke II. odnosi se na povrat sredstava do iznosa od najviše 2.000,00 kuna, a koje je polaznik/ca pripremnog tečaja uplatio/la pravnom subjektu ovlaštenom za obavljanje djelatnosti – organizatoru pripremnog tečaja.

Navedeni javni poziv otvoren je u razdoblju od 11. svibnja do 9. srpnja 2021. godine.

Objavljeni natječaj

Skip to content