Natječaji

Nadležno tijelo

Mogući prijavitelji

Udruge.

Rok za prijavu

4 rujna, 2020
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Objavljen Javni poziv „Komunikacijska podrška društveno korisnim programima udruga 2020.“

Predmet natječaja

Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske u suradnji s Hrvatskom udrugom za odnose s javnošću, poziva udruge koje će promovirati svoje aktivnosti u okviru Dana otvorenih vrata udruga 2020., a provode aktivnosti kojima se promiče održivi razvoj kroz društveno korisne aktivnosti u lokalnoj zajednici, da se prijave na Javni poziv „Komunikacijska podrška društveno korisnim programima udruga“.

Aktivnosti kojima će se putem Javnog poziva pružiti komunikacijska podrška moraju se provoditi u razdoblju između 1. listopada do 31. prosinca 2020. godine, a udruge koje se prijavljuju na Javni pozivu moraju sudjelovati na Danima otvorenih vrata udruga 2020.
Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske i Hrvatska udruga za odnose s javnošću, u suradnji s agencijama za odnose s javnošću (­­Light komunikacije, Abeceda komunikacije) dodijelit će dvjema udrugama stručnu komunikacijsku podršku savjetnika mentora za odnose s javnošću u osmišljavanju i provedbi medijskih i komunikacijskih planova za promociju društveno korisnih aktivnosti koje provode udruge.
Za svaku udrugu osigurana je stručna podrška i financiranje troškova izrade promotivnih materijala i oglašavanja društveno korisnog programa udruge. U sklopu Javnog poziva financirat će se aktivnosti promocije vidljivosti rada udruge u svrhu jačanja komunikacijskih kapaciteta udruge i promocije društveno korisnih aktivnosti. Ured za udruge dodijelit će dvije financijske podrške u iznosu od po 30.000,00 kuna.

Kriteriji za dodjelu nagrade:

  • doprinos aktivnosti općem dobru;
  • promicanje lokalnog razvoja;
  • inovativnost planiranih aktivnosti;
  • izvedivost i zaokruženost predloženog projekta;
  • održivost projekta;
  • udruga aktivno promovira svoje redovne aktivnosti u okviru manifestacije ‘Dani otvorenih vrata udruga’.

Na Javni poziv prijavljuje se do zaključno 4. rujna 2020. dostavom popunjenih obrazaca koji su sastavni dio Uputa za prijavitelje na e-mail adresu: dovunagrada@udruge.vlada.hr.

Objavljeni natječaj

Skip to content