Natječaji

Nadležno tijelo

Mogući prijavitelji

Udruge.

Rok za prijavu

4 rujna, 2020
Facebook
Twitter
LinkedIn

Objavljen Javni poziv „Komunikacijska podrška društveno korisnim programima udruga 2020.“

Predmet natječaja

Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske u suradnji s Hrvatskom udrugom za odnose s javnošću, poziva udruge koje će promovirati svoje aktivnosti u okviru Dana otvorenih vrata udruga 2020., a provode aktivnosti kojima se promiče održivi razvoj kroz društveno korisne aktivnosti u lokalnoj zajednici, da se prijave na Javni poziv „Komunikacijska podrška društveno korisnim programima udruga“.

Aktivnosti kojima će se putem Javnog poziva pružiti komunikacijska podrška moraju se provoditi u razdoblju između 1. listopada do 31. prosinca 2020. godine, a udruge koje se prijavljuju na Javni pozivu moraju sudjelovati na Danima otvorenih vrata udruga 2020.
Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske i Hrvatska udruga za odnose s javnošću, u suradnji s agencijama za odnose s javnošću (­­Light komunikacije, Abeceda komunikacije) dodijelit će dvjema udrugama stručnu komunikacijsku podršku savjetnika mentora za odnose s javnošću u osmišljavanju i provedbi medijskih i komunikacijskih planova za promociju društveno korisnih aktivnosti koje provode udruge.
Za svaku udrugu osigurana je stručna podrška i financiranje troškova izrade promotivnih materijala i oglašavanja društveno korisnog programa udruge. U sklopu Javnog poziva financirat će se aktivnosti promocije vidljivosti rada udruge u svrhu jačanja komunikacijskih kapaciteta udruge i promocije društveno korisnih aktivnosti. Ured za udruge dodijelit će dvije financijske podrške u iznosu od po 30.000,00 kuna.

Kriteriji za dodjelu nagrade:

  • doprinos aktivnosti općem dobru;
  • promicanje lokalnog razvoja;
  • inovativnost planiranih aktivnosti;
  • izvedivost i zaokruženost predloženog projekta;
  • održivost projekta;
  • udruga aktivno promovira svoje redovne aktivnosti u okviru manifestacije ‘Dani otvorenih vrata udruga’.

Na Javni poziv prijavljuje se do zaključno 4. rujna 2020. dostavom popunjenih obrazaca koji su sastavni dio Uputa za prijavitelje na e-mail adresu: dovunagrada@udruge.vlada.hr.

Objavljeni natječaj

Skip to content