Natječaji

Nadležno tijelo

Mogući prijavitelji

Udruge

Rok za prijavu

6 rujna, 2020
Facebook
Twitter
LinkedIn

Objavljen Javni poziv udrugama za sudjelovanje u snimanju promotivnog video spota za promicanje vidljivosti rada udruge i manifestacije Dani otvorenih vrata udruga 2020.

Predmet natječaja

Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske poziva udruge koje žele promovirati svoje aktivnosti u okviru Dana otvorenih vrata udruga 2020., da se prijave na javni poziv za sudjelovanje u snimanju vlastitih promotivnih video spotova za promicanje vidljivosti rada svoje udruge i manifestacije Dani otvorenih vrata udruga 2020. na društvenim mrežama.

Sve udruge zainteresirane za sudjelovanje u izradi promotivnog video spota, pozivamo da u kratkom video klipu predstave rad svoje udruge i način kako pomažete građanima i lokalnoj zajednici za vrijeme korona krize. Video spotove Ured za udruge uvrstit će u najavu i program Dana otvorenih vrata udruga 2020. na društvenim mrežama.

Video spot se postavlja na vlastiti Facebook udruge koja se prijavljuje na natječaj, uz obavezno označavanje Dani otvorenih vrata udruga (Facebook profil: Dani otvorenih vrata udruga; @DaniUdruga) uz obavezno slanje na email dovu@udruge.vlada.hr Jumbo mailom ili We Transferom.

Udruge će biti nagrađene za svoj trud objavom na Facebook stranici Dana otvorenih vrata udruga tijekom rujna u sklopu informiranja javnosti o nadolazećoj manifestaciji Dani otvorenih vrata udruga koja će se održati u online formatu od 24. do 26. rujna 2020. godine.

Rok za prijavu na natječaj traje do 6. rujna 2020. godine.

Objavljeni natječaj

Skip to content