Natječaji

Nadležno tijelo

Mogući prijavitelji

Rok za prijavu

22 lipnja, 2020
Facebook
Twitter
LinkedIn

Poziv na sudjelovanje – Social Impact Award 2020

Predmet natječaja

Zanimaju vas poduzetništvo, društveni utjecaj, generiranje ideja i poslovno modeliranje? Ako je vaš odgovor DA, ovim putem vas želimo pozvati na sudjelovanje u Social Impact Award programu.

Social Impact Award program omogućava timovima realizaciju poduzetničkih pothvata kroz radionice i inkubacijski program.
Social Impact Award je internacionalni program iz Austrije, a provodi se u više od 20 zemalja te obuhvaća preko 8.000 studenata i mladih godišnje. Ovaj cjelogodišnji program okuplja mlade društvene inovatore koji razvijaju projekte temeljene na društvenim inovacijama kako bi napravili pozitivne promjene u društvu. Program se sastoji od specijaliziranih radionica, inkubacije, srednjišnje nacionalne konferencije i dodjele nagrada.

Najbolji timovi uz nagrade, idu na Social Impact Award International Summit koji se održava svake godine u drugoj zemlji te tamo imaju priliku upoznati kolege iz cijelog svijeta i razmijeniti znanja te osvajaju novčanu nagradu koju mogu iskoristiti za pokretanje svog projekta/poduzeća.
Što možete očekivati u ovogodišnjem programu?

  • zanimljive radionice na temu generiranja ideja i poslovnog modeliranja;
  • inspirativne priče mladih društvenih poduzetnika;
  • stručno mentorstvo unutar inkubacijskog programa;
  • priliku da osvojite nagradu od 1.000 € I put na internacionalnu konferenciju u Prag.

Više informacija o programu možete naći na našoj službenoj stranici – https://croatia.socialimpactaward.net/.

Radionice se održavaju u prvoj polovici lipnja. Točan raspored i link na prijavu možete naći ovdje.

Prijaviti svoju ideju za inkubacijski program možete do 22. lipnja , a sve informacije te link za prijavu možete naći ovdje.

Objavljeni natječaj

Skip to content