Natječaji

Nadležno tijelo

Mogući prijavitelji

Rok za prijavu

9 srpnja, 2020
Facebook
Twitter
LinkedIn

Objavljen Javni poziv za sufinanciranje troškova jednog pripremnog tečaja za polaganje ispita državne mature ili jednog pripremnog tečaja za polaganje razredbenog ispita za upis na studijske programe u akademskoj godini 2020./2021.

Predmet natječaja

Za sufinanciranje troškova jednog pripremnog tečaja za polaganje ispita državne mature ili jednog pripremnog tečaja za polaganje razredbenog ispita za upis na studijske programe u akademskoj godini 2020./2021. mogu se javiti:

  • djeca smrtno stradalih hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata i djeca nestalih hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata,
  • djeca HRVI iz Domovinskog rata,
  • djeca dragovoljaca iz Domovinskog rata,
  • djeca hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata koji su u obrani suvereniteta Republike Hrvatske sudjelovali najmanje 100 dana u borbenom sektoru,
  • HRVI iz Domovinskog rata i hrvatski branitelji iz Domovinskog rata (osobno).

Sufinanciranje troškova jednog pripremnog tečaja za polaganje ispita državne mature ili jednog pripremnog tečaja za polaganje razredbenog ispita za upis na studijske programe u akademskoj godini 2020./2021. odnosi se na povrat sredstava do iznosa od najviše 2.500,00 kuna, a koje je polaznik/ca pripremnog tečaja uplatio/la pravnom subjektu ovlaštenom za obavljanje djelatnosti – organizatoru pripremnog tečaja.

Zahtjevi se podnose Ministarstvu hrvatskih branitelja, Trg Nevenke Topalušić 1, Zagreb ili u elektronskom obliku na e-mail adresu: ministarstvo@branitelji.hr (s naznakom – Povjerenstvo za razmatranje zahtjeva za sufinanciranje troškova pripremnih tečajeva).

Javni poziv ostaje otvoren do 9. srpnja 2020. godine.

Objavljeni natječaj

Skip to content