Natječaji

Nadležno tijelo

Mogući prijavitelji

Rok za prijavu

30 lipnja, 2020
Facebook
Twitter
LinkedIn

Otvorene prijave na natječaj Europske komisije #BeInclusive awards

Predmet natječaja

Europska komisija prepoznaje šport i tjelesnu aktivnost kao sredstvo za suzbijanje barijera i izgradnju socijalne uključenosti. U svom četvrtom izdanju #BeInclusive Awards Europska komisija ponovno će nagraditi organizacije koje kroz šport potiču i rade na području socijalne uključenosti skupina u nepovoljnom položaju.

Ako Vaša organizacija radi s etničkim manjinama, izbjeglicama, migrantima, osobama s invaliditetom, ranjivim skupinama mladih ljudi ili drugim društvenim skupinama u nepovoljnom položaju, prijavite se i pokažite kako Vaša organizacija podržava integraciju kroz šport!
Europska komisija poziva sve organizacije diljem Europe – javne i privatne, komercijalne i neprofitne koje su uspješno razvile projekte usmjerene na socijalno uključivanje navedenih skupina osoba putem športa, da se prijave na natječaj za #BeInclusive nagrade.

Tri nagrađena projekta bit će predstavljena na dodjeli nagrada u prosincu u Bruxellesu te će osvojiti nagradu u iznosu od 10.000 €, dok će još šest projekata dobiti po 2.500 €.
Prijavljeni projekti ocjenjivat će se na temelju stupnja integracije projekta kroz šport po sljedećim principima:

  • relevantnost prijedloga,
  • kvaliteta prijedloga,
  • omjer troškova,
  • utjecaj.

Prijaviti se možete na stranicama Europske komisije najkasnije do 30. lipnja 2020. godine, do 12:00 sati.

Objavljeni natječaj

Skip to content