Natječaji

Nadležno tijelo

Mogući prijavitelji

Ustanove.

Rok za prijavu

30 rujna, 2019
Facebook
Twitter
LinkedIn

Objavljen Poziv uspostava infrastrukture regionalnih centara kompetentnosti u strukovnom obrazovanju kao podrška procesu reforme strukovnog obrazovanja i osposobljavanja

Predmet natječaja

Svrha ovog Poziva: unaprjeđenje infrastrukture regionalnih centara kompetentnosti u strukovnom obrazovanju u skladu s potrebama tržišta rada na regionalnoj razini te intenziviranje suradnje sa sličnim centrima u EU.

U okviru ovog Poziva potpora će se dodijeliti za projekte unaprijed poznatih prijavitelja – RCK-ova u SOO-u definiranih u Odluci o imenovanju regionalnih centara kompetentnosti u strukovnom obrazovanju u sljedećim (pod)sektorima: turizam i ugostiteljstvo, strojarstvo, elektrotehnika i računalstvo , poljoprivreda i zdravstvo.

Ukupan raspoloživi iznos bespovratnih sredstava za dodjelu u okviru ovog Poziva je 563.294.117,66 HRK. Projekt se može financirati u iznosu do 100 % prihvatljivih izdataka. Minimalni iznos bespovratnih sredstava po projektnom prijedlogu: 3.000.000,00 HRK. Maksimalni iznos bespovratnih sredstava po projektnom prijedlogu: 30.000.000,00 HRK.

Objavljeni natječaj

Skip to content