Natječaji

Nadležno tijelo

Mogući prijavitelji

Prihvatljivi prijavitelji su udruge registrirane u Republici Hrvatskoj koje svojim djelovanjem doprinose demokratizaciji i razvoju civilnoga društva u Republici Hrvatskoj u različitim područjima (programskog) djelovanja od zaštite i promicanja ljudskih prava, demokratizacije i razvoja civilnoga društva, širenja prostora javnosti, nezavisne kulture, rada s djecom i za djecu, djelovanja mladih, pružanja socijalnih usluga i unaprjeđenja kvalitete življenja (zdravlje, obitelj i dr.), zaštite i očuvanja okoliša te održivog razvoja u Republici Hrvatskoj, što treba biti vidljivo iz opisanih programa koje udruga provodi odnosno djelatnosti udruge.

Rok za prijavu

15 rujna, 2017
Facebook
Twitter
LinkedIn

Objavljen natječaj za Institucionalnu podršku stabilizaciji i/ili razvoju udruge

Predmet natječaja

Udruga može zatražiti institucionalnu podršku na razdoblje od najviše 3 (tri) godine s time da Nacionalna zaklada s udrugama kojima je odobrena podrška zaključuju ugovore o financiranju institucionalne podrške svake godine nakon vrednovanja prethodnog razdoblja. Institucionalna podrška dodjeljuje se u 3 kategorije:
Institucionalna podrška dodjeljuje se u 3 kategorije: 1. kategorija – podrška do 300.000,00 HRK; 2. kategorija – podrška do 200.000,00 HRK; 3. kategorija – podrška do 50.000,00 HRK. Za svaku od navedenih kategorija otvoren je svojevrsni podnatječaj tako da se udruga može prijaviti isključivo na jedan od podnatječaja odnosno u kategoriju za koju ispunjava sve uvijete.

Objavljeni natječaj

Skip to content