Natječaji

Nadležno tijelo

Mogući prijavitelji

Rok za prijavu

25 svibnja, 2022
Facebook
Twitter
LinkedIn

Otvoreno podnošenje zahtjeva za mjere iz Programa potpore sektoru peradarstva zbog otežanih uvjeta poslovanja uzrokovanih pandemijom COVID-19 u 2022. godini

Predmet natječaja

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju obavještava zainteresirane stranke da je otvoreno podnošenje zahtjeva iz Programa potpore sektoru peradarstva zbog otežanih uvjeta poslovanja uzrokovanih pandemijom COVID-19 u 2022. godini.

Zahtjeve za potporu moguće je podnijeti najkasnije do 25. svibnja 2022. godine.

Mjere u provedbi Programa su sljedeće:

  • Potpora za gubitke zbog prisilnog smrzavanja mesa peradi i pada prodaje svježeg mesa peradi
  • Potpora za gubitke zbog poteškoća u plasmanu jaja A klase

 

MJERA 1. 

  • Zahtjev za potporu se podnosi na Obrascu „Zahtjev za Mjeru 1 Potpora za gubitke zbog prisilnog smrzavanja mesa peradi i pada prodaje svježeg mesa peradi“, kojeg je podnositelj dužan ispisati,  ovjeriti i dostaviti na adresu: Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju, Ulica grada Vukovara 269d, 10 000 Zagreb, s naznakom: „Program potpore sektoru peradarstva zbog otežanih uvjeta poslovanja uzrokovanih pandemijom COVID-19“.
  • Uz Zahtjev je prilikom podnošenja potrebno priložiti svu potrebnu dokumentaciju koja se odnosi na subjekt koji podnosi Zahtjev za potporu.
  • Zahtjev za potporu za Mjeru 1 podnosi se Agenciji za plaćanja na Obrascu Zahtjev za Mjeru 1. Potpora za gubitke zbog prisilnog smrzavanja mesa peradi i pada prodaje svježeg mesa peradi.

 

MJERA 2.

  • Zahtjev za potporu se podnosi Agenciji za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju putem AGRONET zaštićene mrežne aplikacije Agencije za plaćanja izravno ili u podružnicama Agencije za plaćanja.
  • Po podnošenju Zahtjeva putem AGRONET-a podnositelj je dužan dostaviti ispisani i ovjereni Zahtjev na adresu: Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju, Ulica grada Vukovara 269d, 10 000 Zagreb, s naznakom: „Program potpore sektoru peradarstva zbog otežanih uvjeta poslovanja uzrokovanih pandemijom COVID-19“.
  • Uz Zahtjev potrebno je prilikom podnošenja priložiti svu potrebnu dokumentaciju koja se odnosi na subjekt koji podnosi Zahtjev za potporu.
  • Zahtjev za potporu za Mjeru 2 podnosi se Agenciji za plaćanja putem AGRONET zaštićene mrežne aplikacije Agencije za plaćanja izravno ili u podružnicama Agencije za plaćanja.

 

Objavljeni natječaj

Skip to content