Natječaji

Nadležno tijelo

Mogući prijavitelji

Proizvođači, predstavnički uredi, generalni zastupnici ili uvoznici motornih vozila na području Republike Hrvatske koji su zainteresirani da energetski učinkovita vozila koja proizvode odnosno vozila proizvođača koja zastupaju budu uključena u provedbu mjere poticanja kupnje energetski učinkovitih vozila.

Rok za prijavu

20 svibnja, 2021
Facebook
Twitter
LinkedIn

Objavljen Program sufinanciranja energetski učinkovitih vozila

Predmet natječaja

Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost objavilo je Program sufinanciranja energetski učinkovitih vozila. Fond je u 2021. godini osigurao 105 milijuna kuna za sufinanciranje kupnje energetski učinkovitih vozila – 90 milijuna za fizičke i pravne osobe te 15 milijuna za javni sektor.

Cilj Poziva je prikupiti bazu podataka o energetski učinkovitim vozilima za koja je moguće ostvariti sufinanciranje te popis prodajnih mjesta na kojima su ista raspoloživa. Fond će na dan objave Javnog poziva za sufinanciranje kupnje energetski učinkovitih vozila javno objaviti listu prijavljenih zastupnika, vozila i prodajnih mjesta na mrežnim stranicama Fonda koji ulaze u provedbu mjere.

Rok za prijavu na ovaj Poziv počinje 10. svibnja 2021. godine u 9:00:00 sati, a završava istekom 10 dana odnosno 20. svibnja 2021. u 23:59:59 sati.

Objavljeni natječaj

Skip to content