Natječaji

Nadležno tijelo

Mogući prijavitelji

Prihvatljivi prijavitelji projekata su: MSP i velike tvrtke koje nemaju više od 25% državnog vlasništva, kao i neprofitne organizacije (uključujući klastere i poslovna udruženja), registrirane kao pravne osobe u Hrvatskoj

Rok za prijavu

10 svibnja, 2023
Facebook
Twitter
LinkedIn

Objavljen Poziv za dodjelu bespovratnih sredstava za meke mjere (Soft Measures) poslovnog programa Business Development and Innovation Croatia

Predmet natječaja

Program se financira iz sredstava financijskog mehanizma Norveške darovnice za razdoblje 2014.-2021., a upravitelj fonda je Innovation Norway.

U okviru poziva je na raspolaganju gotovo 700.000 eura za meke mjere koje imaju za cilj podizanje konkurentnosti hrvatskih tvrtki povećanjem kapaciteta za poslovni razvoj kroz aktivnosti kao što su:

  • Umrežavanje s klijentima i partnerima
  • Suradnja u klasterima, udrugama ili mrežama
  • Podrška ženskom poduzetništvu
  • Obuka za popunjavanje praznina u vještinama
  • Studije izvedivosti
  • Stjecanje novih uvida o tržišta ili tehnologijama
  • Mentorstvo
  • Druge vrste izgradnje kompetencija

 

Minimalni iznos potpore koji se može dodijeliti je 10.000 eura, a maksimalni iznos bespovratnih sredstava koji se može dodijeliti je 200.000 eura.

Prihvatljivi prijavitelji projekata su: MSP i velike tvrtke koje nemaju više od 25% državnog vlasništva, kao i neprofitne organizacije (uključujući klastere i poslovna udruženja), registrirane kao pravne osobe u Hrvatskoj.

Partner na projektu može biti svaki javni ili privatni subjekt, komercijalna ili nekomercijalna i nevladina organizacija, osnovana kao pravna osoba u Norveškoj ili u Hrvatskoj.

Krajnji rok za prijavu na Poziv je 10. svibnja 2023. godine, do 13:00 sati.

Poziv i upute za prijavu dostupni su na poveznici.

Službeni kontakt za sve upite i slanje prijave je putem elektroničke pošte CRO.innovation@innovationnorway.no, uz napomenu kako je službeni jezik za sve upite engleski.

Objavljeni natječaj

Skip to content