Natječaji

Nadležno tijelo

Mogući prijavitelji

Prihvatljivi prijavitelji su: Europske/međunarodne nevladine organizacije mladih s partnerima ili ograncima u najmanje 8 europskih zemalja; Europske formalne ili neformalne mreže organizacija mladih i drugih nevladinih struktura mladih koje okupljaju partnere iz najmanje 8 europskih zemalja; mreže se smatraju prihvatljivima ako njihovi članovi ili podružnice dijele zajedničku svrhu i dugoročne ciljeve, a njihova predanost suradnji jasno nadilazi određeno vrijeme, projekt ili aktivnost; Podregionalne mreže organizacija mladih i/ili nacionalnih vijeća mladih i struktura uključenih u rad s mladima iz najmanje 5 susjednih zemalja

Rok za prijavu

15 travnja, 2024
Facebook
Twitter
LinkedIn

Objavljen Poziv Vijeća Europe udrugama mladih

Predmet natječaja

U tijeku su prijave za aktivnosti koje će se održati u suradnji s Europskim centrima za mlade u sklopu programa „Mladi za demokraciju“ u zimskom semestru 2025. godine.

Program aktivnosti za 2025. godinu odvijat će se prema prioritetima i programu usmjerenja o kojima je odlučilo Zajedničko vijeće za mlade za razdoblje 2024. – 2027. Sukladno tome, potrebno je dostaviti projektne prijedloge koji spadaju u sljedeće očekivane rezultate:

  • Revitalizacija pluralističke demokracije
  • Pristup mladima pravima
  • Zajednički život u mirnim i uključivim društvima
  • Rad s mladima

 

Prihvatljivi prijavitelji su:

  • Europske/međunarodne nevladine organizacije mladih s partnerima ili ograncima u najmanje 8 europskih zemalja;
  • Europske formalne ili neformalne mreže organizacija mladih i drugih nevladinih struktura mladih koje okupljaju partnere iz najmanje 8 europskih zemalja; mreže se smatraju prihvatljivima ako njihovi članovi ili podružnice dijele zajedničku svrhu i dugoročne ciljeve, a njihova predanost suradnji jasno nadilazi određeno vrijeme, projekt ili aktivnost;
  • Podregionalne mreže organizacija mladih i/ili nacionalnih vijeća mladih i struktura uključenih u rad s mladima iz najmanje 5 susjednih zemalja.

 

Kandidati bi trebali biti uključeni u područja rada s mladima relevantna za politiku za mlade Vijeća Europe i zainteresirani za doprinos radnim prioritetima i načelima područja mladih Vijeća Europe.

Prihvatljive aktivnosti su: studijske sesije, dvostruke studijske sesije, simpoziji te posebni projekti.

Projektni prijedlozi podnose se do 15. travnja 2024. godine na adresu eyc.studysessions@coe.int.

 

Objavljeni natječaj

Skip to content