Natječaji

Nadležno tijelo

Mogući prijavitelji

Potpora start-up-ovima ili rastućim poduzećima koja razvijaju inovativna rješenja

Rok za prijavu

13 ožujka, 2023
Facebook
Twitter
LinkedIn

Objavljen Poziv „New European Bauhaus Booster 2.0“

Predmet natječaja

Europski institut za inovacije i tehnologiju (EIT) objavljuje poziv pod nazivom „New European Bauhaus Booster 2.0“ za potporu start-up ili rastućim poduzećima koja razvijaju inovativna rješenja u skladu s temeljnim vrijednostima NEB-a (održivost, estetika i uključivost) i sljedećim prioritetima:

  • Ponovno povezivanje s prirodom
  • Vraćanje osjećaja pripadnosti
  • Davanje prioriteta mjestima i ljudima kojim je to najpotrebnije
  • Potreba za dugoročnim razmišljanjem o životnom ciklusu u industrijskom ekosustavu.

 

Izabrani kandidati bit će uključeni u novi NEB program ubrzanja prilagođen svakom poduzeću. Kroz program će se procijeniti i dalje razvijati poslovna struktura poduzeća, kao i temeljne vrijednosti i načela NEB-a unutar svake organizacije/poduzeća.

Kako bi pomogli u poticanju nove europske transformacije Bauhausa, članovi EIT zajednice uključujući EIT Digital, EIT Climate-KIC, EIT Food, EIT Manufacturing i EIT Urban Mobility nude podršku najinovativnijim pothvatima koji pokreću održive promjene za gradove, industrije, klimu , hranu, dobrobit i opću kvalitetu života.

20 najboljih tvrtki dobit će usluge podrške u ukupnoj vrijednosti od milijun eura. Pothvati prihvaćeni u program dobit će bespovratna sredstva u iznosu od 10.000 EUR i aktivnu potporu u vrijednosti od 40.000 EUR u obliku radionica i događaja osmišljenih za sljedeća područja: Procjena poslovnog modela; Marketing i brendiranje; Strategija izlaska na tržište; Strategija financiranja; Umrežavanje; GAP analiza; Komunikacije; Financijsko modeliranje; Pitch trening; Treniranje vodstva.

Rok za prijavu je 13. ožujka 2023. godine.

Objavljeni natječaj

Skip to content