Natječaji

Nadležno tijelo

Mogući prijavitelji

Jedinice lokalne i područne (regionalne) samouprave

Rok za prijavu

21 siječnja, 2021
Facebook
Twitter
LinkedIn

Objavljen Natječaj za sufinanciranje izgradnje, građevinskog zahvata i opremanja sportskih građevina u 2021. godini

Predmet natječaja

Ministarstvo turizma i sporta u 2021. godini nastavlja poticati jedinice lokalne i područne (regionalne) samouprave na svrhovito korištenje sredstava ulaganjem u razvoj sportske infrastrukture vodeći pritom računa o promicanju jednakih mogućnosti bavljenja sportskom aktivnošću svih stanovnika Republike Hrvatske kao i o neovisnosti lokalne zajednice.

Ministarstvo turizma i sporta poziva sve zainteresirane jedinice lokalne i područne (regionalne) samouprave da dostave prijave sa zahtjevom za sufinanciranje troškova izgradnje, izvođenja građevinskih radova te opremanja sportskih građevina koje se odnose na unapređivanje sportske infrastrukture, odnosno izgradnju, obnovu i rekonstrukciju sportskih građevina te opremanje istih te će na taj način pridonijeti poboljšanju javnih usluga i većoj kvaliteti življenja stanovnika na području pojedine jedinice lokalne i područne (regionalne) samouprave.

Svaki prijavitelj može podnijeti najviše jedan zahtjev za sufinanciranje izgradnje, građevinskog zahvata i opremanja sportskih građevina u 2021. godini. Svaki prijavitelj dužan je prijavu nominirati u jednu od skupina sportskih građevina:

  • atletska staza,
  • sportska dvorana za više sportova,
  • nogometno igralište – prirodna trava/veliko,
  • nogometno igralište – umjetna trava/malo,
  • nogometno igralište – umjetna trava/veliko,
  • vanjska sportska igrališta za više sportova,
  • teniski tereni i ostalo (outdorfitness/street workout, kuglana, skijalište, boćalište, streljana, hipodrom, biciklistička staza i dr.).

Rok za podnošenje prijava je 20. siječnja 2021. godine.

Objavljeni natječaj

Skip to content