Natječaji

Nadležno tijelo

Mogući prijavitelji

Organizacije civilnog društva

Rok za prijavu

14 travnja, 2023
Facebook
Twitter
LinkedIn

Objavljen Natječaj Veleposlanstva Francuske Republike za organizacije civilnog društva

Predmet natječaja

Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske u suradnji s Veleposlanstvom Francuske Republike u Republici Hrvatskoj objavljuje peti natječaj za organizacije civilnog društva.

Ovaj poziv ima za cilj jačanje francusko-hrvatskih partnerstava kroz razvoj malih projekata (maksimalni iznos potpore je 3.000 EUR) u jednom od tri prioritetna područja:

  • ravnopravnost spolova i borba protiv bilo koje vrste rodne diskriminacije,
  • pomirba i promicanje tolerancije te
  • zaštita okoliša i borba protiv klimatskih promjena.

 

Potpora dodijeljena u okviru poziva može pokriti troškove vezane uz aktivnosti kao što su organizacija konferencija i okruglih stolova, studijske posjete, zagovaranje, obrazovne aktivnosti namijenjene djeci i mladima, obuke, zajedničke publikacije.

Svi projekti moraju uključivati francusku komponentu u smislu povezanosti s nekom francuskom organizacijom ili institucijom, angažiranja francuskih stručnjaka, interesa za razmjenu iskustva s Francuskom itd., a kako bi se promicalo međusobno razumijevanje i razmjena iskustava između dviju zemalja.

Prijave moraju biti podnesene na engleskom jeziku i poslane e-poštom na adresu institutionnel@institutfrancais.hr najkasnije do 14. travnja 2023. godine.

Objavljeni natječaj

Skip to content