Natječaji

Nadležno tijelo

Mogući prijavitelji

fizičke i pravne osobe

Rok za prijavu

26 siječnja, 2024
Facebook
Twitter
LinkedIn

Objavljen Javni poziv za dostavu prijedloga za dodjelu županijskih nagrada Požeško-slavonske županije

Predmet natječaja

Pozivaju se fizičke i pravne osobe da dostave svoje prijedloge za dodjelu županijskih nagrada Požeško-slavonske županije.

Nagrade Požeško-slavonske županije su:

  • Nagrada za životno djelo
  • Godišnja nagrada
  • Povelja zahvalnosti Požeško-slavonske županije.

 

Nagrade Požeško-slavonske županije su javna priznanja koja Požeško-slavonska županija dodjeljuje za značajna postignuća i doprinos razvitku i ugledu Požeško-slavonske županije na području znanosti, gospodarstva, prosvjete, kulture, zdravstva, socijalne skrbi, humanitarnog djelovanja, tehničke kulture, tjelesne kulture, športa, prostornog uređenja i zaštite okoliša te drugih područja društvenog života.

Godišnja nagrada dodjeljuje se pojedincima, djelatnim skupinama, tvrtkama, ustanovama, udrugama, vjerskim zajednicama i drugim pravnim subjektima za osobit doprinos i rezultate postignute u prethodnoj godini, a koji žive ili djeluju na području Požeško-slavonske županije.

Nagrada za životno djelo dodjeljuje se pojedincima čiji je stvaralački put zaokružen te za njihovu cjelokupnu djelatnost koja je od osobitog značaja za razvitak određenog područja djelovanja, odnosno za ostvarenje koje predstavlja značajan doprinos razvitku određene djelatnosti te trajno dobro Požeško-slavonske županije.

Povelja zahvalnosti Požeško-slavonske županije dodjeljuje se fizičkim i pravnim osobama, za zapažene aktivnosti u promicanju ugleda Županije, te naročite uspjehe na svim područjima gospodarskog i društvenog života od značaja za Županiju.

Nagrade će biti dodijeljene na svečanoj sjednici Požeško-slavonske županije u povodu Dana županije.

Prijedloge u pisanom obliku treba dostaviti najkasnije do 26. siječnja 2024. godine na adresu: Požeško-slavonska županija, Upravni odjel za poslove župana i županijske skupštine, Odbor za dodjelu županijskih nagrada, Županijska 7, 34 000 Požega.

Objavljeni natječaj

Skip to content