Natječaji

Nadležno tijelo

Mogući prijavitelji

Dobrovoljna vatrogasna društva, vatrogasne zajednice i javne vatrogasne postrojbe

Rok za prijavu

20 studenoga, 2023
Facebook
Twitter
LinkedIn

Objavljen Javni poziv za dodjelu potpora vatrogasnim organizacijama za organizaciju i obilježavanja obljetnica djelovanja

Predmet natječaja

Predmet ovog Javnog poziva je dodjela potpora vatrogasnim organizacijama s područja Požeško – slavonske županije za organizaciju i obilježavanja obljetnica djelovanja u 2022. i 2023. godini, iz sredstava Proračuna Požeško-slavonske županije za 2023. godinu.

Prijavu za dodjelu potpora za organizaciju obilježavanja obljetnica djelovanja, mogu podnijeti dobrovoljna vatrogasna društva, vatrogasne zajednice i javne vatrogasne postrojbe s područja Požeško-slavonske županije koje su održale ili koje će do kraja 2023. godine održati obilježavanje jubilarne obljetnice djelovanja.

Za obilježavanje jubilarnih obljetnica dodijelit će se potpora za:

  • postojanje društva do 50 godina – 400,00 eura
  • postojanje društva od 60 do 100 godina – 800,00 eura
  • postojanje društva od 110 godina i više – 1.600,00 eura

 

Za dodjelu potpora za organizaciju i obilježavanje obljetnica vatrogasnih organizacija koja su predmet ovog Javnog poziva raspoloživa sredstava Proračuna Požeško-slavonske županije za 2023. godinu iznose 13.000,00 eura.

Prihvatljivi troškovi, smatraju se:

  • troškovi koji su u neposrednoj vezi s organizacijom jubilarnih obljetnica, a mogu biti najam/zakupa prostora, izrada promidžbenih materijala, kupovina svečanih vatrogasnih odora i drugi troškovi;
  • troškovi nabave opreme i sitnog inventara.

 

Prijave na Javni poziv dostavljaju se putem Sustava za upravljanje natječajima i provedbom projekata „e-Prijave“.

Prijave se zaprimaju do 20. studenoga 2023. godine u 23:59 sati, odnosno do iskorištenja sredstava koja su osigurana u Proračunu Požeško-slavonske županije za 2023. godinu.

Objavljeni natječaj

Skip to content