Natječaji

Nadležno tijelo

Mogući prijavitelji

Rok za prijavu

15 svibnja, 2024
Facebook
Twitter
LinkedIn

Objavljen Javni poziv poljoprivrednim gospodarstvima za iskaz interesa za navodnjavanje poljoprivrednih površina iz sustava javnog navodnjavanja “Kaptol”

Predmet natječaja

Požeško-slavonska županija objavljuje Javni poziv poljoprivrednim gospodarstvima za iskaz interesa za navodnjavanje poljoprivrednih površina iz sustava javnog navodnjavanja „Kaptol“.

Sustav javnog navodnjavanja „Kaptol“ iz akumulacije Bistra prvi je sustav u Županiji izgrađen kao sustav javnog navodnjavanja. Predviđena površina za navodnjavanje je 106 ha, a Vodopravnom dozvolom je određeno zahvaćanje voda do 70.000 m3/godišnje.

Glavni cilj Javnog poziva za iskaz interesa je identificirati potencijalne korisnike, površinu i poljoprivredne kulture, početak i kraj rada sustava javnog navodnjavanja „Kaptol“ u ovoj godini.

Prijavitelj mora ispuniti sljedeće kriterije prihvatljivosti:

  • mora biti upisan u Upisnik poljoprivrednika;
  • mora imati kompatibilan sustav navodnjavanja ili ga nabaviti do početka korištenja sustava javnog navodnjavanja „Kaptol“,
  • mora imati podmirene obveze iz prethodnih razdoblja koji se odnose na plaćene fiksne i varijabilne troškove.

 

Prijavitelj iskaz interesa mora podnijeti do 15. svibnja 2024. na obrascu koji je dio dokumentacije predmetnog Javnog poziva za iskaz interesa.

Popunjeni Obrazac se može podnijeti e-mailom, na adresu elvira.mirkovic@pszupanija.hr ili poštom na adresu: Požeško-slavonska županija, Upravni odjel za gospodarstvo, Županijska 7, 34 000 Požega.

Objavljeni natječaj

Skip to content