Natječaji

Nadležno tijelo

Mogući prijavitelji

Udruge.

Rok za prijavu

16 rujna, 2020
Facebook
Twitter
LinkedIn

Objavljena četiri natječaja za dodjelu institucionalnih podrški

Predmet natječaja

Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva raspisala je četiri natječaja za dodjelu institucionalnih podrški i to za:

  1. Udruge koje svojim djelovanjem doprinose demokratizaciji i društvenom razvoju u Republici Hrvatskoj (u 3 kategorije – podnatječaja). Cjelokupnu natječajnu dokumentaciju moguće je pronaći na poveznici: https://zaklada.civilnodrustvo.hr/dem te na www.financijskepodrske.hr.
  2. Udruge koje u prethodnim razdobljima nisu koristile institucionalnu podršku Nacionalne zaklade (u 3 kategorije – podnatječaja). Cjelokupnu natječajnu dokumentaciju moguće je pronaći na poveznici: https://zaklada.civilnodrustvo.hr/prvi_put te na www.financijskepodrske.hr.
  3. Udruge iz Domovinskoga rata u Republici Hrvatskoj (u 3 kategorije – podnatječaja). Cjelokupnu natječajnu dokumentaciju moguće je pronaći na poveznici: https://zaklada.civilnodrustvo.hr/branitelji te na www.financijskepodrske.hr.
  4. Udruge osoba s invaliditetom koje djeluju na lokalnoj razini (u 3 kategorije – podnatječaja). Cjelokupnu natječajnu dokumentaciju moguće je pronaći na poveznici: https://zaklada.civilnodrustvo.hr/osi te na www.financijskepodrske.hr.

Institucionalne podrške dodjeljuju se u maksimalnom iznosu od 300.000,00 kuna podijeljenih u 3 kategorije uz uvjete utvrđene u Uputama za prijavu.

Rok prijave je 16. rujna 2020. godine.

Objavljeni natječaj

Skip to content