Natječaji

Nadležno tijelo

Mogući prijavitelji

Opći je cilj ovog djelovanja omogućiti osoblju sportskih organizacija (pomoćno sportsko osoblje) da u okviru mobilnosti u svrhu učenja poboljšaju svoje kompetencije i kvalifikacije te steknu nove vještine provođenjem određenog razdoblja u inozemstvu (unutar i izvan EU-a). Da bi projekti bili prihvatljivi, podnositelji prijave iz svih grupa moraju ispunjavati sljedeće kriterije: – biti javna ili privatna organizacija s pravnom osobnošću koja djeluje u području sporta i tjelesne aktivnosti te organizira sportske i tjelesne aktivnosti, – imati registrirano sjedište u jednoj od država članica EU-a. Za sufinanciranje projekata u okviru ovog poziva na podnošenje prijedloga predviđeno je 1 400 000 EUR. Bespovratna sredstva iznosit će najviše 200 000 EUR po projektu. Rok za prijavu se mora poslati do 11. lipnja 2020., do 12 sati.

Rok za prijavu

11 lipnja, 2020
Facebook
Twitter
LinkedIn

Objavljen Poziv za podnošenje prijedloga – EAC/S07/2020. „Razmjene i mobilnost u športu”

Predmet natječaja

Opći je cilj ovog djelovanja omogućiti osoblju sportskih organizacija (pomoćno sportsko osoblje) da u okviru mobilnosti u svrhu učenja poboljšaju svoje kompetencije i kvalifikacije te steknu nove vještine provođenjem određenog razdoblja u inozemstvu (unutar i izvan EU-a).

Da bi projekti bili prihvatljivi, podnositelji prijave iz svih grupa moraju ispunjavati sljedeće kriterije:

  • biti javna ili privatna organizacija s pravnom osobnošću koja djeluje u području sporta i tjelesne aktivnosti te organizira sportske i tjelesne aktivnosti,
  • imati registrirano sjedište u jednoj od država članica EU-a.

Za sufinanciranje projekata u okviru ovog poziva na podnošenje prijedloga predviđeno je 1 400 000 EUR. Bespovratna sredstva iznosit će najviše 200 000 EUR po projektu.
Rok za prijavu se mora poslati do 11. lipnja 2020., do 12 sati.

Objavljeni natječaj

Skip to content