Natječaji

Nadležno tijelo

Mogući prijavitelji

Neprofitne pravne osobe.

Rok za prijavu

16 studenoga, 2020
Facebook
Twitter
LinkedIn

Objavljen Poziv na dostavu projektnih prijedloga „Ublažavanje siromaštva pružanjem pomoći najpotrebitijim osobama podjelom hrane i/ili osnovne materijalne pomoći – faza III“

Predmet natječaja

Poziv je usmjeren je na ublažavanje najgorih oblika siromaštva, pružanjem nefinancijske pomoći (hrane i/ili osnovne materijalne pomoći) najpotrebitijim osobama te pružanjem popratnih mjera koje će doprinijeti boljem socijalnom uključivanju najpotrebitijih osoba.

Ciljane skupine Poziva su samci i/ili kućanstva koja žive u siromaštvu ili su u riziku od siromaštva i definirani su kao najpotrebitiji prema kriterijima partnerske organizacije za primanje hrane i/ili osnovne materijalne pomoći.

Prihvatljivi prijavitelji i partneri su neprofitne pravne osobe kojima je nadležno upravno tijelo izdalo rješenje kojim se odobrava stalno prikupljanje i pružanje humanitarne pomoći.

Ukupna raspoloživa sredstva iznose 45.000.000,00 kn.

Rok za podnošenje projektnih prijedloga ističe 16. studenoga 2020. godine ili danom odobrenja posljednjeg projektnog prijedloga koji udovolji svim kriterijima, a kojim se iscrpljuju raspoloživa financijska sredstva po svakoj od materijalnih deprivacija (MD1 ili MD2).

Projektni prijedlozi podnose se isključivo preporučenom poštanskom pošiljkom na adresu:
Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku, Trg Nevenke Topalušić 1, 10 000 Zagreb.

Objavljeni natječaj

Skip to content