Natječaji

Nadležno tijelo

Mogući prijavitelji

Tech Boost program je namijenjen poduzetnicima početnicima koji još nikada nisu imali svoj startup, ali i iskusnim tehnološkim poduzetnicima.

Rok za prijavu

2 ožujka, 2020
Facebook
Twitter
LinkedIn

Objavljen Poziv tehnološkim startupovima za sudjelovanje u Tech Boost programu

Predmet natječaja

Ured Svjetskog investicijskog foruma poslovnih anđela (WBAF) u Hrvatskoj pri Poduzetničkom centru Krapinsko-zagorske županije s nositeljem programa, fondom EFSE (European Fund for Southest Europe) i jednim od najjačih svjetskih akceleratora Startup Wise Guys iz Estonije kao partnerom 2. veljače otvara natječaj za poduzetnike i projektne timove za sudjelovanje u Tech Boost programu.

Tech Boost program je dizajniran kako bi se ubrzao razvoj tehnoloških startupova u početnoj fazi investicije te ih pripremio za investicije. Program pokriva širok spektar vertikala i industrija, a istovremeno daje prioritet poduzetnicima.
Program predstavlja partnerstvo vodećeg europskog B2B startup akceleratora s odabranim regionalnim akceleratorima pod vodstvom Akademije za poduzetništvo Europskog fonda za Jugoistočnu Europu (EFSE).

Tech Boost program je namijenjen poduzetnicima početnicima koji još nikada nisu imali svoj startup, ali i iskusnim tehnološkim poduzetnicima.
Program će odabranim sudionicima omogućiti razvoj inovativnih poduzetničkih ideja, pripremu za skaliranje i za susret s investitorima rizičnog kapitala. Svi sudionici programa automatski ulaze u polufinale međunarodne konferencije PODIM za poduzetnike početnike u svibnju u Mariboru te se mogu uključiti u EFSE Entrepreneurship Tournament u listopadu u Sarajevu koji organizira EFSE kao nositelj ovog programa.
Deset odabranih startupa će besplatno za svoj tim dobiti online i offline mentorstvo i edukaciju te će raditi na svom proizvodu. Svaki od osam tjedana pokriva različite teme iz startup svijeta, poput uvoda u startup svijet, pitchanja i predstavljanja, koncepta lean startupa, prodaje, marketinga, investicija i osnivanja/upravljanja tvrtkom.

Troškovi cjelokupnog sadržaja programa koji traje osam tjedana, smještaja i prehrane u potpunosti su pokriveni, kao i veći dio troškova transporta do dvorca Bračak (u Zaboku) u kojem će se odvijati većina programa.
Prijaviti se mogu svi poduzetnici i projektni timovi s inovativnim tehnologijama ili mogućnošću širenja na inozemna tržišta s područja Republike Hrvatske.

Objavljeni natječaj

Skip to content