Natječaji

Nadležno tijelo

Mogući prijavitelji

Mala i srednja poduzeća (MSP)

Rok za prijavu

20 srpnja, 2020
Facebook
Twitter
LinkedIn

Objavljen je novi poziv za međunarodne suradničke projekte u 2020. godini u programu Eurostars-2

Predmet natječaja

Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO) objavljuje poziv za međunarodne suradničke projekte u programu Eurostars-2 te je u sklopu poziva otvoren i natječaj „Voucher program za usluge stručnjaka za pomoć u pripremi projektne prijave u program Eurostars“. Voucheri u iznosu od 20.000 kuna dodjeljivat će se najbolje ocijenjenim pretprijavama za sufinanciranje usluga stručnjaka za pomoć u pripremi projekata.

Dostava pretprijave nije obavezna, no na ovaj način tvrtke imaju mogućnost dobiti Voucher u iznosu od 20.000 kuna za usluge stručnjaka za pisanje projektne prijave, provjeriti koliko je projekt u skladu s propozicijama programa te dobiti konkretne povratne informacije kako poboljšati prijavu. Rokovi za podnošenje pretprijava su 12.01.2020. i 20.07.2020. godine.

Eurostars je program kojim se potiču mala i srednja poduzeća (MSP) na suradnju s međunarodnim partnerima u pokretanju istraživačko-razvojnih (IR) aktivnosti. Osnovni kriterij je sudjelovanje minimalno dva partnera iz dvije različite zemlje u projektu.

Ciljevi programa:
-Potaknuti tvrtke na ulaganje u aktivnosti istraživanja i razvoja te na taj način jačati njihov inovacijski kapacitet
-Potaknuti međunarodnu suradnju poduzetnika
-Stvoriti temelje za međunarodni tržišni plasman
Rokovi za podnošenje punih prijava su 13.02.2020. i 03.09.2020. godine.

Objavljeni natječaj

Skip to content