Natječaji

Nadležno tijelo

Mogući prijavitelji

Organizacije civilnog društva koje su upisane u Registar neprofitnih organizacija sa sjedištem u Republici Hrvatskoj.

Rok za prijavu

18 lipnja, 2019
Facebook
Twitter
LinkedIn

Objavljen Javni natječaj HBOR-a za dodjelu donacija “PRUŽIMO ZNANJE, POTAKNIMO INICIJATIVE”

Predmet natječaja

Na ovaj natječaj se mogu prijaviti isključivo projekti koji se provode u Republici Hrvatskoj, a koje provode organizacije civilnog društva koje su upisane u Registar neprofitnih organizacija sa sjedištem u Republici Hrvatskoj, koje su registrirane kao udruge, zaklade, privatne ustanove, socijalne zadruge ili druge privatne pravne osobe koje u svojem temeljnom aktu imaju definirano neprofitno djelovanje i čije aktivnosti su usmjerene općoj dobrobiti i poboljšanju kvalitete života društvene zajednice.
Prihvatljive aktivnosti projekata, a koje će se financirati putem Natječaja odnose se na samo na izravan rad s korisnicima te uključuju: Radionice pisanja životopisa, predstavljanja na natječajima za posao, osnova rada na računalu i dr. znanja potrebnih za povećanje mogućnosti zapošljavanja, zatim radionice/savjetovanja o mogućnostima samozapošljavanja te radionice/savjetovanja o mogućnostima osnivanja/utemeljenja društvenih poduzeća.

Prihvatljivi će biti oni projekti koje provode organizacije civilnog društva, a koje djeluju najmanje 2 godine od dana objave Natječaja te koje su upisane u Registar neprofitnih organizacija. U okviru projekta partnerstvo je obavezno s jednom ili više organizacija koje imaju status pravne osobe.

Ukupna alokacija iznosi 700.000,00 HRK. Najviši prihvatljivi iznos donacije po pojedinom projektu je 50.000,00 HRK.

Objavljeni natječaj

Skip to content