Natječaji

Nadležno tijelo

Mogući prijavitelji

-nacionalne organizacije;-gradove i općine;-regije i zajednice;-javno-privatna partnerstva tijela javne vlasti i poduzetnika;- obrazovne programe i poslovne organizacije

Rok za prijavu

11 svibnja, 2018
Facebook
Twitter
LinkedIn

Objavljen natječaj EEPA – Europska nagrada za promicanje poduzetništva 2018.

Predmet natječaja

Ova nagrada pokrenuta je kako bi se kroz primjere najboljih politika i praksi otvorile nove mogućnosti za lokalnu i regionalnu razinu s ciljem razvoja poduzetništva, zapošljavanja i zadržavanja stanovništva u njihovim sredinama.

U natječaju za dodjelu EEPA 2018 nagrade sudjeluje 28 zemalja članica Europske unije, Island, Norveška, Srbija i Turska.

Natječaj je otvoren za:-nacionalne organizacije;-gradove i općine;-regije i zajednice;-javno-privatna partnerstva tijela javne vlasti i poduzetnika;- obrazovne programe i poslovne organizacije.

Prijave se moraju odnositi na nedavne projekte/inicijative koji su uspješno završeni a trajali su najmanje dvije godine ili postojeće projekte/inicijative koji su još uvijek u tijeku ali se uspješno provode te je mjerljiv njihov rezultat/utjecaj na razvoj npr. grada/općine u razdoblju od dvije godine.

Objavljeni natječaj

Skip to content