Natječaji

Nadležno tijelo

Mogući prijavitelji

Znanstvene organizacije upisane u Upisnik znanstvenih organizacija (javne i privatne organizacije) pri Ministarstvu znanosti i obrazovanja.

Rok za prijavu

26 studenoga, 2017
Facebook
Twitter
LinkedIn

Objavljen Javni poziv za iskaz interesa za sudjelovanje u pred-odabiru za ispunjavanje kriterija za prijavu na Ograničeni poziv na dostavu projektnih prijedloga za dodjelu bespovratnih sredstava „Priprema IRI infrastrukturnih projekata“

Predmet natječaja

Prihvatljivi prijavitelji u okviru ovoga Javnog poziva su znanstvene organizacije upisane u Upisnik znanstvenih organizacija (javne i privatne organizacije) pri Ministarstvu znanosti i obrazovanja. Projektna prijava se mora odnositi na pripremu projektne dokumentacije za istraživačko inovacijsku infrastrukturu.

Cilj Javnog poziva je formiranje Liste unaprijed određenih prijavitelja koji ispunjavaju kriterije za prijavu na Ograničeni poziv na dostavu projektnih prijedloga za dodjelu bespovratnih sredstava ˝Priprema IRI infrastrukturnih projekata˝ . U okviru Ograničenog poziva (u modalitetu privremenog poziva) bespovratna sredstava dodijelit će se unaprijed određenim prijaviteljima te je stoga potrebno kroz ovaj Javni poziv odabrati prijavitelje koji će imati pravo javljanja na Ograničeni poziv.

Ukupan raspoloživ iznos bespovratnih sredstava Ograničenog poziva je 45.600.000,00 HRK

Objavljeni natječaj

Skip to content