Natječaji

Nadležno tijelo

Mogući prijavitelji

Poljoprivrednici (obiteljsko poljoprivredno gospodarstvo, obrt, trgovačko društvo ili zadruga registrirana za obavljanje poljoprivredne djelatnosti).

Rok za prijavu

18 rujna, 2017
Facebook
Twitter
LinkedIn

Objavljen natječaj za provedbu Podmjere 3.1. „Potpore za novo sudjelovanje u sustavima kvalitete“ – provedba tipa operacije 3.1.1. „Potpora za sudjelovanje poljoprivrednika u sustavima kvalitete za poljoprivredne i prehrambene proizvode i u sustavu ekološke poljoprivredne proizvodnje

Predmet natječaja

Prihvatljivi prijavitelji: poljoprivrednici upisani u Upisnik poljoprivrednika (obiteljsko poljoprivredno gospodarstvo, obrt, trgovačko društvo ili zadruga registrirana za obavljanje poljoprivredne djelatnosti) i koji odgovaraju definiciji aktivnog poljoprivrednika sukladno članku 28. Zakona o poljoprivredi.

Prihvatljivi troškovi: –troškovi ulaska u sustav kvalitete; – troškovi ulaska u sustav ekološke poljoprivredne proizvodnje; – godišnji troškovi sudjelovanja u sustavu kvalitete; – godišnji troškovi sudjelovanja u sustav ekološke poljoprivredne proizvodnje; – troškovi stručne kontrole i certifikacije ovlaštenog kontrolnog tijela;– troškovi stručne kontrole i certifikacije ovlaštenog kontrolnog tijela.

Sredstva javne potpore iznose 1.000.000,00 EUR, a intenzitet je 100 %. Javna potpora odobrava se na period do pet godina u maksimalnom iznosu do 15.000,00 EUR, odnosno maksimalno do 3.000 EUR godišnje. Zahtjevi za potporu mogu se početi popunjavati i podnositi u AGRONET-u od 17. srpnja 2017.g. do 18. rujna 2017.g.

Objavljeni natječaj

Skip to content