Natječaji

Nadležno tijelo

Mogući prijavitelji

Partneri u projektu mogu biti pravne osobe odnosno tijela nacionalne, regionalne ili lokalne vlasti, mala i srednja poduzeća ili start-up-ovi, akademska zajednica i sveučilišta, razvojne agencije kao i udruge i ostali socijalni partneri.

Rok za prijavu

15 veljače, 2017
Facebook
Twitter
LinkedIn

Objavljen poziv za prijavu projekta u okviru Dunavskog fonda za strateške projekte – DSPF

Predmet natječaja

Vodeći partner mora imati sjedište ili pravnu ovlast u Dunavskoj regiji a projektni ili strateški partneri mogu biti i iz Jadransko-jonske regije pri čemu projektno partnerstvo moraju sklopiti organizacije iz najmanje dvaju zemalja.
Poziv je otvoren do 15. veljače 2017. godine i predviđa se da će se financirati 10 do 12 projekata u trajanju 12 mjeseci.

Planirani početak provedbe je 1. listopada 2017. godine a završetak 30. rujna 2018. godine.

Iznos financiranja po pojedinačnom projektu će biti između 70.000 i 100. 000 eura a ukupni iznos financiranja u sklopu ovog poziva je približno milijun eura. Uvjeti na koje mora odgovoriti projektna prijava kako bi bila prihvatljiva za financiranje:-treba odgovoriti na stvarne potrebe Podunavlja,-nisu prethodno financirana,-ne uklapaju se u neki drugi regionalni ili EU program,-važna je održivost i moraju biti jasno strateški usmjereni

 

Objavljeni natječaj

Skip to content