Natječaji

Nadležno tijelo

Mogući prijavitelji

Prihvatljivi prijavitelji su ustanove za obrazovanje odraslih, udruge u sektoru turizma i ugostiteljstva.

Rok za prijavu

20 prosinca, 2020
Facebook
Twitter
LinkedIn

N A J A V A : Poboljšanje pristupa ranjivih skupina tržištu rada u sektoru turizma i ugostiteljstva

Predmet natječaja

Opći cilj je povećanje zapošljivosti ranjivih skupina kroz obrazovanje i stručno usavršavanje s ciljem integracije na tržište rada u sektoru turizma i ugostiteljstva. Specifični ciljevi su:

• poboljšanje stručnih i pedagoških vještina i znanja stručnjaka iz turističko-ugostiteljskog sektora,odnosno predavača i mentora;
• stjecanje stručnih znanja ranjivih skupina potrebnih za rad u sektoru turizma i ugostiteljstva kroz razvoj i provedbu posebno prilagođenih programa osposobljavanja i usavršavanja te organiziranu praktičnu nastavu na radnom mjestu kod poslodavaca u zemlji i/ ili inozemstvu;
• stjecanje općih kompetencija i mekih vještina (poput vještina komunikacije, elementarne pismenosti, proaktivnog stava i profesionalnog ponašanja, poduzetništva, gostoljubivosti i multikulturalnosti i slično) ranjivih skupina kroz razvoj i provedbu posebno prilagođenih programa osposobljavanja i usavršavanja te organiziranu praktičnu nastavu na radnom mjestu kod poslodavaca u zemlji i/ ili inozemstvu. Prihvatljivi prijavitelji su ustanove za obrazovanje odraslih, udruge u sektoru turizma i ugostiteljstva.

Prihvatljivi partneri:

• udruge;
• ustanove za obrazovanje odraslih;
• poslodavci/gospodarski subjekti u sektoru turizma i ugostiteljstva;
• regionalni ili područni uredi Hrvatskog zavoda za zapošljavanje

Ukupna vrijednost raspoloživih bespovratnih sredstava iznosi 31.500.000,00 kuna. Najniža vrijednost potpore, odnosno najniži iznos bespovratnih sredstava koji se može dodijeliti po projektu po pojedinom korisniku u okviru ovog Poziva iznosi500.000,00 kuna, a najviši iznosi 2.000.000,00 kuna.

Važna napomena: Indikativni datum objave natječaja je u lipnju 2016. godine. Navedeni datum isključivo je informativnoga karaktera te je naveden u svrhu olakšavanja pretraživanja. Napominjemo da otvaranje natječaja može kasniti u odnosu na službeno objavljene indikativne najave.

Objavljeni natječaj

Skip to content