Natječaji

Nadležno tijelo

Mogući prijavitelji

1. jedinice lokalne i područne (regionalne) samouprave koje su vlasnici zgrada u kojima javne ustanove obavljaju djelatnost odgoja i obrazovanja i/ili osnivači javnih ustanova koje obavljaju djelatnost odgoja i obrazovanja, 2. javne ustanove koje obavljaju djelatnost predškolskog odgoja, osnovnoškolskog i srednjoškolskog odgoja i obrazovanja te visokog obrazovanja (osnovne škole, srednje škole, učenički domovi, dječji vrtići, jaslice i visokoškolske ustanove) pod uvjetima: da su osnovane od strane jedinice lokalne i područne (regionalne) samouprave i da su zgrade u kojima obavljaju navedenu djelatnost u njihovom vlasništvu ili u vlasništvu Republike Hrvatske, odnosno jednica lokalne i područne (regionalne) samouprave.

Rok za prijavu

30 studenoga, 1999
Facebook
Twitter
LinkedIn

NAJAVA NATJEČAJA: Energetska obnova zgrada javnih ustanova koje obavljaju djelatnost odgoja i obrazovanja

Predmet natječaja

Ovim Pozivom podupirat će se mjere energetske obnove koje će rezultirati smanjenjem potrošnje energije za grijanje/hlađenje na godišnjoj razini od najmanje 50% u odnosu na godišnju potrošnju energije za grijanje /hlađenje prije provedbe navedenih mjera i korištenje obnovljivih izvora energije.

Raspoloživa bespovratna sredstva za prvi od višekratnih privremenih Poziva iznose 152.000.000,00 kuna.

Minimalni iznos bespovratnih sredstava koji se može dodijeliti pojedinom projektnom prijedlogu za provedbu mjera energetske učinkovitosti iznosi 80.000,00 kuna, a maksimalni iznos bespovratnih sredstava iznosi 5.200.000,00 kuna.

Objavljeni natječaj

Skip to content