Projekti

OŠ Poljana, Školska sportska dvorana s pratećim sadržajima

Opći cilj: osiguranje preduvjeta održavanja osnovnoškolskog odgoja i obrazovanja na području naselja Poljana čime će se omogućiti kvalitetni uvjeti za rad i boravak u školskom prostoru. Također se kroz projekt želi doprinijeti promicanju tjelesne i zdravstvene kulture, osobito djece u školskim ustanovama.

Specifični ciljevi:

1. Izgradnja multifunkcionalne sportske dvorane, odnosno novih prostornih kapaciteta potrebnih za unaprjeđenje osnovnoškolskog obrazovanja u naselju Poljana i drugim naseljima koji joj gravitiraju.

2. Potpuno prilagođen i osiguran prostor radi provođenja sportskih natjecanja i sportsko-rekreativnih aktivnosti osoba s invaliditetom.

Očekivani rezultati: 

  1. Izgrađena školska sportska dvorana s pomoćnim prostorom (hodnici, prostorije za nastavnike sa sanitarnim grupama, po dvije grupe garderoba s kupaonicama i sanitarnim čvorovima, prostor za kondicioniranje zraka, dva spremišta za sprave); riješeni vodovod, kanalizacija, sanitarna oprema i vatrozaštita, postavljena elektrotehnička i strojarska instalacija, te rampa za invalide.
  2. Školska sportska dvorana opremljena svom potrebnom opremom
  3. Uređen okoliš oko novizgrađene dvorane i škole.
Logotip projekta:
Nositelj projekta:
Požeško-slavonska županija
Partneri:
Vrijednost projekta
7.562.481,43 Kn
Opis projekta:
Razdoblje provedbe:
Na ocjenjivanju od 30.06.2014.
Fond / Operativni program:
MZZO
Skip to content