Projekti

Menadžeri poslovnog razvoja – obučavanje mladih za samozapošljavanje i poduzetništvo / Business Development Managers – education of the youth for self-employment and entrepreneurship

SURADNIK NA PROJEKTU: Regionalna razvojna agencija Požeško-slavonske županije

Cilj projekta jest doprinijeti povećanju mogućnosti za zapošljavanje dugotrajno nezaposlenih mladih osoba na području Požeško-slavonske, Sisačko-moslavačke i Zagrebačke županije, poboljšanjem postojećih potencijala mladih dugotrajno nezaposlenih osoba te stvaranje inovativnih modela za samozapošljavanje. Ciljnu skupinu projekta činit će 30 mladih, dugotrajno nezaposlenih, visokoobrazovanih osoba i 20 lokalnih poduzetnika, koja će se ostvariti u Požeško-slavonskoj, Sisačko-moslavačkoj i Zagrebačkoj županiji. Projekt je usko vezan uz razvoj poduzetništva gdje bi korist trebali imati nezaposlene osobe i sami poduzetnici.
Projekt predviđa pripremu i provedbu obrazovnih programa koji će pružiti mladim nezaposlenim visokoobrazovanim osobama znanja i kompetencije potrebne za ispunjenje potrebe druge ciljne skupine projekta – poslodavaca. Kroz to, oni će nadopuniti znanja i vještine koje već posjeduju sa specifičnim znanjima i vještinama potrebnim za pomoć poduzećima u razvoju. 

Logotip projekta:
Nositelj projekta:
Grad Požega
Partneri:
Grad Velika Gorica, Razvojna agencija Sisačko-moslavačke županije
Vrijednost projekta
240.471,48 EUR
Opis projekta:
Razdoblje provedbe:
20 mjeseci – od 17. 12. 2014. do 16. 08. 2016.
Fond / Operativni program:
IPA IV
Skip to content