Regionalni koordinator razvoja Požeško-slavonske županije

Novosti:
Arhiva novosti

Provedena još jedna u nizu edukacija "Financijsko upravljanje i kontrola provedbe projekata financiranih iz Europskih strukturnih i investicijskih fondova"

Provedena još jedna u nizu edukacija "Financijsko upravljanje i kontrola provedbe projekata financiranih iz Europskih strukturnih i investicijskih fondova"

Regionalna razvojna agencija Požeško-slavonske županije – PANORA d.o.o. organizirala je četvrtu edukaciju  iz ciklusa edukacija u sklopu provedbe projekta „Zajedno do razvoja“ financiranog iz Prioritetne osi 10 – Tehnička pomoć, Operativnog programa Konkurentnost i kohezija 2014.-2020., Europskog fonda za regionalni razvoj.

Edukaciju pod nazivom "Financijsko upravljanje i kontrola provedbe projekata financiranih iz Europskih strukturnih i investicijskih fondova"   provela je predavačica Ivana Horvat ispred tvrtke Snaga ideje d.o.o., koja je održana 05.07.2017. godine u Velikoj vjećnici Požeško-slavonske županije.

Edukacija je organizirana za djelatnike jedinica lokalne i područne samouprave, te drugih javnopravnih tijela. Kroz edukaciju su se polaznici upoznali kroz teoriju  s financijskim upravljanjem i kontrolom provedbe projekata,te kroz praktučni dio s podnošenjem zahtjeva za nadoknadom sredstava.  Cilj edukacije je jačanje općih kapaciteta potrebnih za uspješnu pripremu i provedbu projekata iz Europskih strukturnih i investicijskih (ESI) fondova.

Članci

Panori odobreno 1,5 milijuna kuna

Regionalna razvojna agencija Požeško-slavonske županije “Panora d.o.o.” nositelj je projekta “Zajedno do razvoja” za koji je 22. kolovoza potpisan ugovor…

Poziv na informativnu radionicu

"PREDSTAVLJANJE AKTUALNOSTI PROJEKTA "Zajedno do razvoja"  I INFORMIRANJE O MOGUĆNOSTIMA FINANCIRANJA