Regionalni koordinator razvoja Požeško-slavonske županije

Novosti:
Arhiva novosti

Održana edukacija "Priprema projekata prihvatljivih za financiranje iz Europskih strukturnih i investicijskih fondova

Održana edukacija "Priprema projekata prihvatljivih za financiranje iz Europskih strukturnih i investicijskih fondova

Regionalna razvojna agencija Požeško-slavonske županije – PANORA d.o.o. organizirala je treću edukaciju prvi dio iz ciklusa edukacija u sklopu provedbe projekta „Zajedno do razvoja“ financiranog iz Prioritetne osi 10 – Tehnička pomoć, Operativnog programa Konkurentnost i kohezija 2014.-2020.

Edukaciju pod nazivom „Priprema projekata prihvatljivih za financiranje iz Europskih strokturnih i investicijskih fondova  “  prvi dio održanu 26. lipnja  2017. godine u prostorijama knjižnice Gimnazije Požega   provela je predavačica s dugogodišnjim iskustvom u pripremi i provedbi projekata, Željka Gomuzak Anić iz tvrtke Snaga ideje d.o.o.

Cilj edukacije je jačanje općih kapaciteta potrebnih za uspješnu pripremu i provedbu projekata iz Europskih strukturnih i investicijskih (ESI) fondova. Polaznici, djelatnici jedinica lokalne samouprave i drugih javnopravnih tijela, su se kroz teoriju i praktični rad upoznali s analizom problema i s stablom ciljeva, te izradom  logičke matrice. Drugi dio edukacije će se održati 28.06.2017. godine u Velikoj vijećnici Požeško-slavonske županije.

 

Članci

Panori odobreno 1,5 milijuna kuna

Regionalna razvojna agencija Požeško-slavonske županije “Panora d.o.o.” nositelj je projekta “Zajedno do razvoja” za koji je 22. kolovoza potpisan ugovor…

Poziv na informativnu radionicu

"PREDSTAVLJANJE AKTUALNOSTI PROJEKTA "Zajedno do razvoja"  I INFORMIRANJE O MOGUĆNOSTIMA FINANCIRANJA